Het traject omvat 4 uur coaching (3 á 4 gesprekken), thuisopdrachten en een persoonlijkheids- en arbeidsmarktscan.  Er wordt gekeken welke vervolgscholing jou verder kan helpen. Indien passend in het tijdsbestek, is er ruimte voor sollicitatiebegeleiding.  In het kader van Nederland Leert Door  is het mogelijk om gratis (online) scholingstrajecten te volgen. Je kunt dan kiezen voor een kortdurende cursus, vakgerichte bijscholing, vakgerichte module of oriëntatie op omscholing.  De subsidieaanvraag voor het ontwikkeladvies en scholingskosten worden gedaan door de adviseur en het scholingsinstituut. Je hoeft dus zelf niets voor te schieten.
Je bent welkom bij Loft&Siel voor dit gratis ontwikkeladvies!

Voor meer informatie:  

''Neem zelf de regie over je loopbaan''

Het werk verandert. Het wordt digitaler, meer op afstand. Er zijn zelfs banen die verdwijnen, zeker nu. Misschien is er nu gelegenheid om eens stil te staan bij jezelf, bij je loopbaan: hoe wil ik verder straks?

Het ontwikkeladvies kan je hierin helpen. Hoe blijf ik op een bij mij passende manier inzetbaar in deze zo razendsnel veranderende arbeidsmarkt?

Met de regeling loopbaanadvies van het A&O fonds kun je een vertrouwelijke loopbaanscan door een professionele loopbaandeskundige laten doen. Ook dit traject kent thuisopdrachten in het kader van zelfanalyse en bewustwording, en persoonlijkheids/loopbaan- en arbeidsmarktscans. Ook in dit traject kun je worden ondersteund bij sollicitatie-activiteiten. Het traject wordt voor €1815,- gesubsidieerd. Deze afspraken vind je terug in de CAO Rijk. Mogelijk houd je het voor jezelf en trek je je eigen plan, of je kaart het aan bij je jaarlijkse loopbaangesprek met je werkgever. 
Anonimiteit is in ieder geval verzekerd. 


Voor meer informatie:

 

subsidies

gesubsidieerde

trajecten 

© 2021 Mirjam Rombouts

Loft&Siel