top of page

reviews

Organisatie

200x200 Logo def offwhite-greywhite.png

Heb een aantal coachingstrajecten met Mirjam doorlopen bij een aantal medewerkers. Ben daar heel positief over. Mirjam is een zeer innemende en enthousiaste coach waar de medewerker zich veilig en comfortabel bij voelt. Dit zorgt ervoor dat de trajecten slagen, ondanks de spanning die vaak bij de start aanwezig is bij de medewerker. Top.

Client

200x200 Logo def offwhite-greywhite.png

Na mijn ontslag heb ik een doorstart gemaakt als ZZP-er. Mirjam heeft op een uitstekende wijze aangegeven welke zaken van belang zijn bij de start van een geheel ander loopbaantraject.   Van aspecten als netwerken, relatiebeheer, valkuilen, kansen werd het belang duidelijk gemaakt en werk een plan van aanpak opgesteld.  De voortgang van de plannen werd op een goede wijze gemonitord en zo nodig werd me de spiegel voorgehouden. Dit alles op een prettige wijze en in een goede sfeer. Het was bijna jammer dat het traject was afgelopen.

Organisatie

200x200 Logo def offwhite-greywhite.png

De samenwerking met Mirjam Rombouts is professioneel, zakelijk, nauwkeurig, accuraat en betrokken. Mirjam komt afspraken na. Voor mij is het een adviseur waar ik graag mee samenwerk.

Organisatie

200x200 Logo def offwhite-greywhite.png

Ze onderzoekt het probleem en hanteert een systematische aanpak waarin haar betrokkenheid en professionaliteit garant staat voor succes. Dit geldt zowel individueel als in teamverband.

Client

200x200 Logo def offwhite-greywhite.png

Mirjam heeft mij zeer goed begeleid in mijn zoektocht naar een andere baan (en met succes!) Op een doortastende en effectieve wijze heeft ze mijn drijfveren in kaart laten brengen. Met deze inzichten heeft ze mij voorbereid op het voeren van netwerkgesprekken in een voor mij, nieuwe sector. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Organisatie

200x200 Logo def offwhite-greywhite.png

Gedurende een half jaar van reïntegratie ben ik met behulp van Mirjam erin geslaagd om enerzijds afscheid te nemen van mijn oude werkgever en anderzijds inzicht te krijgen hoe ik een nieuwe invulling kan geven aan mijn werk.   Iets wat al lang in mijn gedachten speelde kwam door de nieuw geboden mogelijkheid tot leven. Mede door de goede en bevlogen gesprekken en de gebruikte methodieken. Ik ben nu bezig met een studie om de carrière verandering door te zetten. Hierbij financieel ondersteund door de door haar geïnitieerde afvloeiingsregeling met de voormalige werkgever.  Door haar persoonlijke benadering, betrokkenheid en bevlogenheid is ze er in geslaagd om mij vrij te kunnen laten denken over de toekomst. Zonder de ‘angst’ en druk van mijn toenmalige werkgever om haast te maken.

Client

200x200 Logo def offwhite-greywhite.png

Mirjam Rombouts is, naast dat zij zeer deskundig is, een hartelijke, warme, betrokken en bevlogen persoonlijkheid. Ik zou iedereen het gunnen om met haar een loopbaantraject te kunnen volgen.

Organisatie

200x200 Logo def offwhite-greywhite.png

Mirjam Rombouts werkt bij ons met deelnemers in uiteenlopende loopbaantrajecten. De samenwerking verloopt professioneel, hartelijk en tot grote tevredenheid van de deelnemers, collega’s en opdrachtgevers. Mirjam is in staat in grote verbondenheid met de deelnemers de thema’s aan te snijden die er echt toe doen bij het realiseren van een vervolgwens in leven en loopbaan. Haar coachende vaardigheden zijn groot en ze weet daarbij de grens met ongevraagd adviseren goed te bewaken. Mirjam is voor velen een vertrouwenwekkende gids in een spannend deel van de levensreis. Een gids die thuis is in de wereld van zelfananalyse, keuzes maken, belemmeringen overwinnen en tot daden komen. Ik hoop dat Mirjam nog lang bij ons team zal horen.

Organisatie

200x200 Logo def offwhite-greywhite.png

Wij ervaren de samenwerking met mevrouw Rombouts als heel constructief en prettig. Zij heeft laten zien dat ze een deskundige en bevlogen deskundige is. Wat prettig in de samenwerking is dat zij op een adequate manier verbinding houdt met de medewerker en organisatie. Ook medewerkers zijn heel blij met haar ondersteuning en voor ons als werkgever is dat erg belangrijk.

Client

200x200 Logo def offwhite-greywhite.png

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Mirjam Rombouts mij heeft begeleid tijdens mijn loopbaan traject. In de eerste fase heeft zij mij geholpen met het inzichtelijk maken van mijn kwaliteiten, competenties, loopbaanwaarden en wensen. Vervolgens met het formuleren van een goede elevator pitch, LinkedIn pagina sollicitatiebrief en mijn CV.  Mirjam is integer, betrokken en kundig en gaf mij daarmee vertrouwen in de toekomst. Zij heeft veel ervaring met deze trajecten en kennis van de arbeidsmarkt. Mirjam kon met haar doortastende manier van vragen stellen en analytische blik de mogelijkheden voor de toekomst, gericht op mijn werkveld en capaciteiten, goed in kaart brengen.  Naast de praktische hulp die ze gaf, heb ik ook heel veel gehad aan de wijze waarop ze mijn kracht en vertrouwen in mijn capaciteiten weer naar boven wist te halen. Dit zorgde ervoor dat ik met een zekere houding netwerk- en sollicitatiegesprekken kon voeren. Ik heb inmiddels een baan en kan verder bouwen op de adviezen van Mirjam!

Client

200x200 Logo def offwhite-greywhite.png

Mirjam is persoonlijk, eerlijk, doortastend en heeft volop passie voor haar werk en voor mensen. Voor haar ben je geen nummer en ze wil je altijd helpen en van advies voorzien, indien nodig. Ik voel me door haar echt geholpen in de verwerking van het verlies van mijn oude baan en bij de zoektocht naar een nieuwe invulling.

bottom of page